Overslaan en naar de inhoud gaan

Software & ICT

Met 15 verschillende bedrijven en 700 medewerkers is er op het gebied van Software & ICT bij Driessen Groep flink wat werk te verzetten. De afdeling ICT zorgt er vanuit Driessen Groep voor dat alle collega’s binnen de familie van bedrijven elke dag probleemloos beschikken over de informatie die nodig is om hun werk te kunnen doen. Op kantoor, vanuit huis of bij onze opdrachtgevers. Dankzij moderne cloud technieken blijven onze collega’s met elkaar verbonden. En natuurlijk zorgen we dat de toegang tot de informatie goed is beveiligd, zodat opdrachtgevers en medewerkers erop kunnen rekenen dat hun vertrouwelijke informatie in goede handen is en blijft. Bij onvoorziene problemen of vragen staat de ICT helpdesk paraat om iedereen snel en vakkundig te ondersteunen.

Verschillende bedrijven binnen Driessen Groep beschikken over eigen software teams. Denk aan developers, testers, scrummasters en business analisten. Ieder bedrijf heeft een eigen focus. Maar iedereen is bezig om in een modern applicatie-landschap processen beter te maken. Dit doen we vanuit een sterke teamgeest en met veel humor. En natuurlijk ontbreekt het ook niet aan mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Zo gaan we regelmatig naar (internationale) congressen en organiseren we hackatons, waarbij de inwendige mens niets tekort komt.

Fact & Figures

Fact & Figures
Al onze software wordt uitgeleverd met build & release pipelines.
We werken met snelle HP Workbooks om flexibel te kunnen werken.
De ICT helpdesk verwerkt iedere maand ruim 500 verzoeken, vragen, incidenten en hard- en software aanvragen.
We beschikken over 2 moderne datacenters en een uitgebreide cloud omgeving van waaruit diverse servers en zo’n 700 werkplekken worden beheerd.
Slider
Werken bij Driessen Groep
Werken bij Driessen Groep
Ruimte app-o-theek
Werken bij Driessen Groep
Koen Eijkemans
"Innovatief én belangrijk zijn voor de business maakt mijn werk zo gaaf."
Koen, Softwareontwikkelaar

Vacatures voor Software & ICT

Helaas...

Er zijn geen vacatures gevonden die voldoen aan deze filter-combinatie.
Reset de filters en probeer het nogmaals met andere instellingen.