Overslaan en naar de inhoud gaan

Recruitment

Het verbinden van mens en werk; daar zijn onze recruitment collega’s elke dag mee bezig. Zorgen dat we de juiste mensen vinden voor uiteenlopende functies bij onze opdrachtgevers binnen de publieke sector. Wij bemiddelen ze naar vaste of tijdelijke banen en zzp-opdrachten. Voor klant en kandidaat zetten wij ons in voor een optimale ervaring en beleving met Driessen – wij maken er werk van!

Fact & Figures

Fact & Figures
smiley Created with Sketch.
De perfecte balans tussen enorm hard knallen en keihard lachen met elkaar.
heart Created with Sketch.
Het verschil maken door juist jezelf te zijn.
papieren Created with Sketch.
Samen vullen we elk jaar zo’n 2750 vacatures in binnen de publieke sector.
Slider
Werken bij Driessen Groep
Werken bij Driessen Groep
Werken bij Driessen Groep
Tekst
Inhoud

Als adviseur recruitment werk je vanuit de kandidaat én de vacature. Je bent een echte netwerker en dagelijks ben je in gesprek met klanten en kandidaten om te komen tot een perfecte match. De kandidaat staat bij jou centraal en je bemiddelt op basis van werving & selectie en interim management. Iedere recruitment adviseur is verantwoordelijk voor een eigen regio en samen beheren zij vacatures vanuit heel Nederland.

Inhoud

De intercedenten van ons flexcenter zijn elke dag bezig met het maken van de juiste match tussen kandidaten, flexibele medewerkers en uitzend- en detacheringsvacatures van diverse opdrachtgevers binnen de Rijks en lokale overheid door het gehele land. Professioneel en persoonlijk contact met kandidaten en opdrachtgevers staat hierbij centraal, waarbij duurzame en kwalitatieve plaatsingen het uitgaanspunt zijn.

Inhoud

Vanuit onze locaties in het land bouwen we aan een landelijk netwerk van kandidaten en opdrachtgevers. We werken veelal digitaal en op afstand, maar waar nodig zijn we met onze locaties ook persoonlijk en dichtbij beschikbaar. Onze collega’s op locatie zijn echte Driessen ambassadeurs die zorgen voor een sterke lokale zichtbaarheid. Hier komen mens en werk samen.

Nancy Bours
'Elkaar uitdagen, inspireren en motiveren. Dat zijn onze ingrediënten om iedere dag een beetje beter te worden.'
Nancy, Manager Recruitment

Vacatures voor Recruitment

Geen passende vacature gevonden?

Bekijk al onze vacatures of maak een account aan en stel een vacature alert in.

Bekijk alle vacatures     of account aanmaken