Overslaan en naar de inhoud gaan

Procesoptimalisatie & e-HRM

Procesoptimalisatie wordt voor alle organisaties steeds belangrijker. Het kan daarom niet meer alleen ad-hoc of projectmatig worden opgepakt, maar moet als een continu proces in de organisatie geborgd zijn. Daar helpen onze specialisten graag bij.

Fact & Figures

Fact & Figures
Wij zijn echte fijnproevers, de kroketten van onze kok zijn mateloos populair.
Wij zijn ervan overtuigd dat je processen zoveel mogelijk moet digitaliseren maar ook dat juist ‘de mens’, dus jij, zorgt voor het onderscheidend vermogen. 
Game time! Pingpong, tafeltennis of airhockey. Als je hard werkt, levert het je zo nu en dan meer op om even je werkplek te verlaten en je energie te boosten.
Slider
Tekst
Inhoud

We werken met AFAS-software en zijn één van de grootste partners. Als AFAS-consultant ondersteun je bij alle stappen rondom de inzet van e-HRM; van de oriënterende fase tot de daadwerkelijke implementatie en inrichting van AFAS. 

Inhoud

Processen moet je blijven monitoren en optimaliseren. Pas dan haal je het optimale uit je systemen. Als specialist zorg je ervoor dat de software van AFAS optimaal functioneert en handel je gebruikersvragen snel en goed af. Dit kan zowel op afstand als op locatie.

Juriaan van der Zwan
"Juist in een steeds digitalere wereld, is de menselijke factor onmisbaar."
Juriaan, Manager outsourcing

Vacatures voor Procesoptimalisatie & e-HRM

Helaas...

Er zijn geen vacatures gevonden die voldoen aan deze filter-combinatie.
Reset de filters en probeer het nogmaals met andere instellingen.