Overslaan en naar de inhoud gaan

Marketing & Communicatie

Wij zijn de leukste marketing & communicatie afdeling van Zuid Nederland! Ons team bestaat inmiddels uit meer dan 20 enthousiaste collega’s. Samen zorgen we dat onze familie van bedrijven zo goed mogelijk ‘in de etalage’ staat. Om dit te bereiken werken we met een multidisciplinair team van ontwerpers, webbouwers, adviseurs, eventcoördinatoren en online specialisten. Hiermee hebben we ons eigen reclamebureau samengesteld. Dat schakelt lekker snel en makkelijk en levert mooie resultaten op. 

Fact & Figures

Fact & Figures
smiley Created with Sketch.
Op social media haken we graag in op ‘nationale dagen’ en op dit moment is nationale krokettendag favoriet!
eten Created with Sketch.
Om te bepalen in welke brasserie we gaan lunchen, starten we iedere ochtend met het menu van de dag.
stappen Created with Sketch.
We zijn (bijna allemaal) super sportief en bootcampen samen na het werk, nemen deel aan de buffelrun of organiseren skippybal wedstrijden in de gang.
Slider
Werken bij Driessen Groep
Werken bij Driessen Groep
Werken bij Driessen Groep
Tekst
Inhoud

Het marketingteam bestaat uit acht collega’s met ieder een eigen specialisme. Van online, content,- en social specialisten tot allround marketeers. Wij bedenken de marketingstrategieën voor de bedrijven binnen Driessen Groep. Samen met onze collega’s van de teams Events en Communicatie & Studio ontwikkelen wij campagnes van A tot Z.

Inhoud

Samen met negen collega's vormen we team Communicatie & Studio. Als developers en ontwerpers van het studio team weten we telkens het perfecte plaatje te creëren, zowel online als offline. Wij geven kleur en beeld aan onze merken. Ook zorgen wij dat iedereen altijd up-to-date is over alles wat er speelt op de Human Campus.

Inhoud

Events make people happier! Het eventteam bestaat uit vier enthousiaste collega’s. Zij zijn verantwoordelijk voor alle events die georganiseerd worden voor de bedrijven binnen de Driessen groep, op verschillende locaties door het land. Ook maken zij het met Human Campus Events mogelijk om inspirerende vergaderruimtes te huren. Op deze manier delen zij kennis en werkgeluk met collega’s en klanten.

Pieter Philippart
'Iedere dag met een team van enthousiaste collega’s bouwen aan de merken binnen de Driessen Groep.'
Pieter, Senior marketingadviseur

Er zijn momenteel geen vacatures

Bekijk al onze vacatures of maak een account aan en stel een vacature alert in.

Bekijk alle vacatures     of account aanmaken