Overslaan en naar de inhoud gaan

Marketing & Communicatie

Wij zijn de leukste marketing & communicatie afdeling van Zuid Nederland! Samen zorgen we dat onze familie van bedrijven zo goed mogelijk ‘in de etalage’ staat. Om dit te bereiken werken we met een multidisciplinair team van marketing,- communicatie- en contentadviseurs, eventcoördinatoren, grafisch ontwerpers, webdevelopers en online specialisten. Hiermee hebben we ons eigen in-house 'reclamebureau' samengesteld. Dat schakelt lekker snel en makkelijk en levert de mooie resultaten op. 

Fact & Figures

Fact & Figures
Onze afdeling organiseert de gaafste interne evenementen, waaronder onze Goed Bekend Dagen.
Om te bepalen in welke brasserie we gaan lunchen, starten we iedere ochtend met het menu van de dag.
We volgen regelmatig webinars, trainingen en bezoeken congressen en inspiratiesessies om vakinhoudelijk bij te blijven.
Slider
Werken bij Driessen Groep
Team Online
Marketing & Communicatie
Marketing & Communicatie
Bedrijfspand IJK
Tekst
Inhoud

Het Marketing & Communicatie team bestaat uit 12 collega’s met ieder een eigen specialisme. We bedenken de marketingstrategieën voor de bedrijven binnen Driessen Groep en voeren deze uit. Samen met onze collega’s van de teams Online, Events en de Studio ontwikkelen wij de mooiste campagnes van A tot Z.

Inhoud

Deze 4 ‘online’ collega’s zorgen voor een goede online aanwezigheid van de bedrijven binnen Driessen Groep. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de creatie, doorontwikkeling en optimalisatie van het Online Landschap met ruim 25 websites. En het mooie is; alles is in eigen huis aanwezig! Zowel op het gebied van online design, front-end development als online marketing. Hierdoor kan dit team razendsnel ontwikkelen en creëren ze de mooiste en meest uiteenlopende websites, online applicaties en digitale campagnes. #supervet

Inhoud

4 creatieve collega’s vormen samen de Studio. Als ontwerpers weten we telkens het perfecte plaatje te creëren, zowel voor online als offline. Wij geven kleur en beeld aan onze merken. Ook zorgen wij dat iedereen altijd up-to-date is over alles wat er speelt op de Human Campus.

Inhoud

Events make people happier! Het eventteam bestaat uit 4 enthousiaste collega’s. Zij zijn verantwoordelijk voor alle events die georganiseerd worden voor de bedrijven binnen de Driessen groep. Ook maken zij het met Human Campus Events mogelijk om inspirerende ruimtes te huren op onze Human Campus. Op deze manier delen zij kennis en werkgeluk met onze collega’s én klanten.

Pieter Philippart
"Iedere dag met een team van enthousiaste collega’s bouwen aan de merken binnen de Driessen Groep."
Pieter, Senior marketingadviseur

Vacatures voor Marketing & Communicatie

Helaas...

Er zijn geen vacatures gevonden die voldoen aan deze filter-combinatie.
Reset de filters en probeer het nogmaals met andere instellingen.