Overslaan en naar de inhoud gaan

Management

Een managementfunctie bij een van de bedrijven van Driessen Groep betekent mee bouwen aan de visie en groei van de organisatie. Jij bent er om de lijnen uit te zetten en doelen voor jouw team te bepalen, maar succes bereik je alleen als je in staat bent om de mensen in jouw team(s) de begeleiding en ruimte te geven om het beste uit zichzelf te halen. Naast de verantwoordelijkheid voor je eigen team werk je in een managementfunctie samen met je collega’s van het MT (management team). Gezamenlijk bepalen jullie de koers voor het bedrijf waarin jij werkt.

Fact & Figures

Fact & Figures
Bij ons maak je het verschil door écht jezelf te zijn.
Je staat midden in de organisatie door de vele contacten die je zowel binnen je eigen team als met mede MT-leden binnen en buiten jouw bedrijf hebt.
De bedrijven binnen onze familie groeien razendsnel. Een managementfunctie is daarom een continue uitdaging, waarbij geen dag hetzelfde is.
Slider
Werken bij Driessen Groep
Werken bij Driessen Groep
Yvonne de Jong
"Mijn werkgeluk? Een werkomgeving creëren waarin de mensen in mijn team kunnen groeien en met veel plezier werken aan mooie projecten die er voor onze doelgroepen toe doen."
Yvonne, Manager marketing & communicatie

Er zijn momenteel geen vacatures

Bekijk al onze vacatures, maak een account aan en stel een alert in of stuur een open sollicitatie.

Bekijk alle vacatures     of stuur open sollicitatie