Overslaan en naar de inhoud gaan

Juridisch

Binnen Driessen Groep zijn verschillende juristen werkzaam, elk met hun eigen aandachtsgebied. Zij gaan dagelijks aan de slag voor Driessen Groep of lossen juridische vraagstukken op voor klanten en flexibele medewerkers in de publieke sector. Denk hierbij aan het adviseren van de directie bij een belangrijk besluit, het meegaan naar een klant om deze van gedegen advies te voorzien, het optreden als jurist van Driessen Groep bij een juridisch geschil of een gerechtelijke procedure of het geven van presentaties over die ene nieuwe wet.

Fact & Figures

Fact & Figures
Als jurist binnen Driessen Groep vervul je zowel een expert- als adviesrol.
Je staat midden in de organisatie en hebt dagelijks contact met collega’s, opdrachtgevers, flexibele medewerkers en externe partijen.
De werkdag van een jurist binnen Driessen Groep is nooit saai en elke dag anders!
Slider
Werken bij Driessen Groep
Werken bij Driessen Groep
Tekst
Inhoud

Als bedrijfsjurist bij Driessen Groep adviseer je de directie en het management bij complexe bedrijfsjuridische aangelegenheden, draag je zorg voor de juridische ondersteuning bij aanbestedingen en adviseer je de diverse productgroepen bij complexe casuïstiek op het brede terrein van de juridische dienstverlening. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het netjes bijhouden van en anticiperen op (wijzigingen in) wet- en regelgeving, welke voor Driessen Groep relevant zijn. Ook ben je aanspreekpunt en sparringpartner voor de accountant, fiscalist en notaris. Tot slot draag je als jurist zorg voor de verdere ontwikkeling en professionalisering van de juridische dienstverlening binnen Driessen Groep. 

Inhoud

Als arbeidsjurist ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van relevante wetgeving en jurisprudentie en het afhandelen van juridische geschillen binnen het werkveld van de ter beschikking stelling van flexibele medewerkers aan opdrachtgevers (driehoeksrelatie). Je bent adviseur en sparringpartner voor collega’s, management en directie op operationeel en ondernemingsniveau. Ook horen sociaal zekerheidsrechtelijke advisering van collega’s ten aanzien van ziekte en arbeidsongeschiktheid en het afhandelen van bezwaar en beroep tegen ZW- en WIA-beschikkingen van UWV tot de kerntaken van de arbeidsjurist. 

Profielfoto Sander
"Werken in een klein en hecht team waarin ieder zijn eigen specialisme heeft."
Sander, Arbeidsjurist

Vacatures voor Juridisch

Helaas...

Er zijn geen vacatures gevonden die voldoen aan deze filter-combinatie.
Reset de filters en probeer het nogmaals met andere instellingen.