Overslaan en naar de inhoud gaan

HR administratie en advies

Binnen Driessen Groep werken we samen met en voor (flexibele) medewerkers en organisaties. We nemen een hoop werk uit handen, zorgen ervoor dat medewerkers op tijd en correct hun salaris ontvangen en ontzorgen zzp'ers en organisaties met administratieve, financiële en juridische zaken. Daarnaast bieden we HR advies aan zowel de (flexibele) medewerkers als aan organisaties. Meerdere bedrijven binnen onze familie nemen dit binnen hun expertise voor hun rekening. Dit zorgt voor een variatie aan functies en afdelingen.

Fact & Figures

Fact & Figures
pop Created with Sketch.
Wij streven naar de beste dienstverlening en dat doen we met ontzettend veel plezier op een zo persoonlijk mogelijke manier.
smiley Created with Sketch.
We werken ontzettend hard, maar houden zeker van een borrel en feestje op zijn tijd.
poppen Created with Sketch.
Ons uitgangspunt is goed opdrachtgeverschap voor onze flexibele medewerkers, consultants en zzp'ers.
Slider
Werken bij Driessen Groep
Werken bij Driessen Groep
Werken bij Driessen Groep
Tekst
Inhoud

De afdeling HR Services is verantwoordelijk voor de personeels- en salarisadministratie van onze flexibele medewerkers. Onze collega’s werken intensief samen in teamverband en zijn verantwoordelijk voor een klantenportefeuille, welke uit diverse klantorganisaties bestaat. Het team fungeert als vraagbaak voor opdrachtgevers en flexibele medewerkers. Voor onze dienstverlening is het essentieel om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in de flexwet, overige relevante wet- en regelgeving en ontwikkelingen bij de klantorganisaties om zo een optimale advisering en verwerking van de personeels- en salarisadministratie te realiseren.

Inhoud

Veel organisaties in de publieke sector kiezen ervoor om de financiële-, personeels- en/of salarisadministratie uit te besteden. De afdeling Outsourcing verzorgt de administratie voor klanten in de publieke sector met innoverende technieken en werkmethodes. We werken in klant- en branche gerichte teams, zodat klanten kunnen terugvallen op de hoge specialisatiegraad van onze medewerkers. Voor onze dienstverlening is het belangrijk dat onze collega’s op de hoogte zijn van ontwikkelingen in wet- en regelgeving, cao’s en administratie. Wij werken met de programmatuur van AFAS, waarbij Driessen Groep verantwoordelijk is voor de levering, implementatie en operationele administratieve dienstverlening.

Inhoud

Als salarisconsultant ondersteun je organisaties bij het verzorgen van de salarisadministratie op locatie bij de klant. De klant verzorgt dit normaal gesproken zelf, maar heeft hier tijdelijk ondersteuning bij nodig vanwege drukte of uitval van eigen mensen of vanwege het ontbreken van expertise.

Inhoud

Wij willen goed werkgeverschap invullen voor onze flexibele medewerkers die aan het werk zijn bij onze opdrachtgevers. Daarom bieden wij ze mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, collectieve voordelen en loopbaanondersteuning. Het thema vitaliteit staat hoog op de agenda om gezond aan het werk te blijven. Indien dit even wat moeilijker is, staan onze HR-adviseurs, verzuimconsulenten en casemanagers klaar met advies en begeleiding.

Mijntje Roefs
'Samen met mijn collega’s maken wij het verschil voor onze flexibele medewerkers en klanten.'
Mijntje, Teamlead HR Services bij Driessen

Vacatures voor HR administratie en advies

Salarisadministrateur voor de zorgsector
Recruitment Consultant
AFAS consultant
Coördinator outsourcing
Salarisconsultant AFAS
AFAS consultant / conversiespecialist
Salarisadviseur
HR-medewerker
HR-medewerker
Salarisadministrateur voor overheidsklanten
Junior salarisadministrateur
Salarisadministrateur voor de onderwijssector
Ervaren salarisconsultant AFAS
Medewerker personeelsadministratie
Consulent HR-services
Senior salarisadministrateur
HRM adviseur sector Zorg
HR-medewerker

Geen passende vacature gevonden?

Bekijk al onze vacatures of maak een account aan en stel een vacature alert in.

Bekijk alle vacatures     of account aanmaken