Facilitair & Horeca
Met een facilitair team van ca. 25 collega’s ontzorgen wij alle collega’s en gasten zo goed mogelijk. Hospitality zit bij ons in het bloed. Dagelijks staan wij voor iedereen klaar. Zo zorgen wij bijvoorbeeld voor een schoon pand, fijne en veilige werkplekken, een heerlijke lunch en voeren we technische klussen uit. Wij én onze collega’s zien direct resultaat van ons werk.
Fact & Figures
Waar mensen werken moet worden schoongemaakt. Met een team van 12 enthousiaste dames zorgen we ervoor dat de vier gebouwen op de Human Campus van top tot teen keurig verzorgd en schoon zijn. Dat varieert van de keukens, toiletten, pantry’s tot en met de presentatieruimtes en onze theaters.
Met 3 koks en 6 cateringmedewerkers zorgen wij dagelijks voor de inwendige mens. Iedere dag genieten er tussen de 300 en 400 medewerkers van een uitgebreid lunchbuffet in een van onze twee brasserieën. Ook het avondeten wordt dagelijks vers bereid. Daarnaast cateren we alle bijeenkomsten en evenementen op de Human Campus, dat gaat om zo’n 200 kleine tot grote events per jaar.
Dit is het mannen-bolwerk binnen Driessen Groep. Drie professionele TD’ers zorgen er voor dat alles werkt. Ze verhelpen storingen, richten zalen in, verhuizen medewerkers en voeren (in nauwe samenwerking met leveranciers) onderhoudswerkzaamheden uit. Dit doen we op onze locaties in Helmond, maar ook op de overige vestigingen van Driessen Groep. Onder andere in Groningen, Breda en Bussum.