Overslaan en naar de inhoud gaan

Reijn

Ken je ze? Van die mensen waarvan je weet dat ze er altijd voor je zijn? Op die momenten dat je het als organisatie even te druk hebt. Of wanneer je behoefte hebt aan een luisterend oor en een scherp oog van buitenaf. Persoonlijke professionals met karakter waarop je kunt bouwen. Die boetseren, bijschaven, verfijnen, perfectioneren. En pas stoppen als ze echt tevreden zijn. Maar die vooral de kennis en kunst van hun ambacht willen delen met de mensen en organisaties waar ze voor werken. Deze mensen zijn wij. Reijn, meesters in HRM.

Door te werken bij Reijn creëer je werkgeluk voor professionals in de publieke sector. Je ontzorgt klanten door als HRM-consultant jouw kennis en kunde mee te brengen naar de organisatie en jouw visie op HRM te delen. Alles wat wij doen, doen we vanuit aandacht en verbinding. We tonen ons eigen karakter en bekennen kleur. Zo vormen wij een uitgesproken palet aan collega’s.

Fact & Figures

Een team van 7 collega’s zorgen ervoor dat de 40 HRM-consultants het verschil kunnen maken bij onze opdrachtgevers.
Jaarlijks start er een nieuwe lichting HRM-trainees, onze kleurgevers.
Onze consultants werken per jaar gemiddeld 100.000 uur voor opdrachtgevers in de overheid, het onderwijs en zorg & welzijn.
Slider
Reijn
Reijn
Het Atelier
Reijn
Quotes
Susan van Vijfeyken
"Bij Reijn kun je echt jezelf zijn! De lijntjes zijn kort, er is oprechte interesse en het wordt gewaardeerd als je meedenkt over de professionalisering en optimalisatie van onze dienstverlening."
Susan, Coördinator HRM-trainees
Locatiekaart Helmond

Reijn vind je op de Brainport Human Campus

Routebeschrijving

Vacatures bij Reijn

Helaas...

Er zijn geen vacatures gevonden die voldoen aan deze filter-combinatie.
Reset de filters en probeer het nogmaals met andere instellingen.