Overslaan en naar de inhoud gaan

Reijn

In iedere professional schuilt een meester. Het is alleen de kunst om dit naar boven te halen en ruimte te geven voor verdere ontwikkeling. Want dan krijg je wijsheid en authenticiteit. Als netwerkorganisatie brengt Reijn professionals in contact met opdrachtgevers binnen de publieke sector. Onze opdrachtgevers krijgen toegang tot onze professionals via gespecialiseerde partners, eigen consultants en ons netwerk van zzp’ers. Professionals met hart en hoofd voor de overheid, het onderwijs en zorg & welzijn. Daarnaast ontzorgen wij organisaties bij de inhuur van professionals d.m.v. het overnemen van de administratieve, financiële en juridische zaken. Wanneer organisaties behoefte hebben aan grip op hun volledige externe inhuur, kan Reijn als inhuurregisseur de inhuur geheel of gedeeltelijk overnemen.

Door te werken bij Reijn creëer je werkgeluk voor professionals in de publieke sector. Je ontzorgt klanten door hen te helpen bij de inhuur van professionals of als HR consultant bij de klant op locatie. Alles wat wij doen, doen we vanuit aandacht en verbinding. We tonen ons eigen karakter en bekennen kleur. Zo vormen wij een uitgesproken palet aan collega’s, (zelfstandig) professionals, organisaties en partners.

Fact & Figures

Wij verbinden en ontzorgen jaarlijks meer dan 250 publieke organisaties bij de inhuur en inzet van (zelfstandige) professionals.
Jaarlijks goed opdrachtgever voor ruim 750 zzp’ers die via ons werken en door ons worden uitbetaald.
Onze consultants werken per jaar gemiddeld 100.000 uur voor opdrachtgevers in de publieke sector.
Slider
GoedBekendDag
Teamfoto
het Atelier
GoedBekendDag Reijn september 2019
Quotes
Rinske Meulendijks
"Bij Reijn werk je in een hechte club. Het voelt eigenlijk als familie. Ik ga elke dag met plezier naar het werk en krijg alle ruimte om mezelf te ontwikkelen en mee te denken over de groei van Reijn."
Rinske, Consulent contractmanagement
Locatiekaart Helmond

Reijn vind je op de Brainport Human Campus

Routebeschrijving

Vacatures bij Reijn

Helaas...

Er zijn geen vacatures gevonden die voldoen aan deze filter-combinatie.
Reset de filters en probeer het nogmaals met andere instellingen.