Overslaan en naar de inhoud gaan

Haert

Haert staat voor (on)gewoon opdrachtgeverschap voor maatschappelijk gedreven professionals. Professionals zijn onmisbaar voor de organisaties van Nederland. Met hun kennis, kunde en capaciteit maken zij het verschil. Het werkgeluk van professionals gaat ons aan het hart. We verbinden ze aan onze opdrachtgevers om ze aan de mooiste klussen te helpen. Ondersteunen en adviseren ze bij het administratief, financieel en juridisch regelwerk. En brengen ze in verbinding met een waardevol netwerk van andere professionals. Ons hart klopt ook voor opdrachtgevers. Wij zorgen dat zij grip krijgen op externe inhuur. En we helpen hen bij het vinden van de juiste professionals. Dat regelen we goed en rechtmatig. Warm, persoonlijk én begrijpelijk.

Fact & Figures

Wij verbinden en ontzorgen jaarlijks meer dan 150 publieke organisaties bij de inhuur en inzet van (zelfstandige) professionals.
Jaarlijks goed opdrachtgever voor ruim 1.000 zzp’ers die via ons werken en door ons worden uitbetaald.
En ons team is kampioen zaalvoetbal Driessen Groep 2023!
Slider
haert-1
haert-2
Haert
Quotes
Rinske
"Bij Haert werk je in een hechte club. Het voelt eigenlijk als familie. Ik ga elke dag met plezier naar het werk en krijg alle ruimte om mezelf te ontwikkelen en mee te denken over de groei van Haert."
Rinske, Coördinator contractmanagement
Locatiekaart Helmond

Haert vind je op de Brainport Human Campus

Routebeschrijving

Er zijn momenteel geen vacatures

Bekijk al onze vacatures, maak een account aan en stel een alert in of stuur een open sollicitatie.

Bekijk alle vacatures     of stuur open sollicitatie