Overslaan en naar de inhoud gaan

Facilitair

Met een facilitair team van 26 collega’s ontzorgen wij alle collega’s en gasten zo goed mogelijk. Hospitality zit bij ons in het bloed. Dagelijks staan wij voor iedereen klaar. Zo zorgen wij bijvoorbeeld voor een schoon pand, fijne werkplekken, een heerlijke lunch en diner en voeren we technische klussen uit. Wij én onze collega’s zien direct resultaat van ons werk.

Fact & Figures

Fact & Figures
pop Created with Sketch.
Het team bestaat uit 5 mannen en 21 vrouwen
eten Created with Sketch.
400 collega’s genieten elke dag van een heerlijke door ons bereide lunch
event Created with Sketch.
Voor bijeenkomsten bouwen wij het kantoor in Helmond regelmatig om tot prachtige evenementenlocatie
Slider
Werken bij Driessen Groep
Werken bij Driessen Groep
Werken bij Driessen Groep
Werken bij Driessen Groep
Tekst
Inhoud

Waar mensen werken moet worden schoongemaakt. Met een team van 12 enthousiaste dames zorgen we ervoor dat de vier gebouwen op de Human Campus van top tot teen keurig verzorgd en schoon zijn. Dat varieert van de keukens, toiletten, pantry’s tot en met de presentatieruimtes en onze theaters.

Inhoud

Met 3 koks en 6 cateringmedewerkers zorgen wij dagelijks voor de inwendige mens. Iedere dag genieten er tussen de 300 en 400 medewerkers van een uitgebreid lunchbuffet in een van onze twee brasserieën. Ook het avondeten wordt dagelijks vers bereid. Daarnaast cateren we alle bijeenkomsten en evenementen op de Human Campus, dat gaat om zo’n 200 kleine tot grote events per jaar.

Inhoud

Dit is het mannen-bolwerk binnen Driessen Groep. Drie professionele TD’ers zorgen er voor dat alles werkt. Storingen worden verholpen, zalen ingericht, medewerkers verhuisd en (in nauwe samenwerking met leveranciers) onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd. Dit doen we op onze locaties in Helmond, maar ook op de overige vestigingen van Driessen Groep. Onder andere in Amsterdam, Groningen en Breda.

Peter Smits
'Ik ben beretrots op mijn team: de waardering van onze klanten is enorm en de medewerker tevredenheid binnen het team scoort heel hoog!'
Peter, Manager facilitair

Er zijn momenteel geen vacatures

Bekijk al onze vacatures of maak een account aan en stel een vacature alert in.

Bekijk alle vacatures     of account aanmaken