Wie wij zijn

Bij Driessen Groep zijn wij dagelijks met ruim 500 collega’s aan de slag voor onze opdrachtgevers en flexibele medewerkers in de publieke sector. De directie van Driessen Groep bestaat uit oprichter Jan Driessen, Michaël Munnich en Jeroen Driessen. Ben je benieuwd wie er onder andere bij Driessen Groep werkzaam zijn? Onze collega’s, van diverse afdelingen, stellen zich graag aan je voor.

Meer over
Sophie
Je merkt in alles dat Driessen een familiebedrijf is; warm en betrokken.

Sophie Schapendonk, communicatieadviseur

Als communicatieadviseur is geen een dag hetzelfde bij Driessen. In mijn functie fungeer ik tevens als spin in het web waardoor er veel contact is met verschillende collega's. De diversiteit in projecten dagen me uit om verschillende brillen op te zetten, waardoor ik nog meer wordt uitgedaagd. Dit loopt uiteen van het organiseren van events tot het realiseren van videomarketing en schrijven over nieuwe ontwikkelingen voor bijvoorbeeld ons Goed Bekend blog. Mijn werk is leuk! Naast het werk komt dit ook omdat de sfeer bijzonder is. Je merkt in alles dat het een familiebedrijf is; warm en betrokken. 

Sluiten

Meer over
Eline
Het worden van een persoonlijke professional, dat is de kans die Driessen mij biedt.

Eline Simons, e-HRM adviseur RAP

Toen ik solliciteerde bij Driessen had ik nog weinig over deze werkgever gehoord. Tijdens de eerste selectieronde ging het echter van geen beeld naar een goed beeld! Een warm welkom, ondanks de selectie die gemaakt moest worden. Na een presentatie van Jeroen Driessen en een rondleiding door het pand, leerde we de organisatie steeds beter kennen. Na deze dag was ik er zeker van dat ik bij Driessen wilde werken. Gelukkig was het enthousiasme wederzijds en ben ik aan de slag gegaan als HRM-consultant bij Driessen HRM om vervolgens door te groeien naar e-HRM adviseur. 

Sluiten

Meer over
Roy
Bij Driessen is geen dag hetzelfde.

Roy Bexkens, teamleider facilitair (technisch)

Als teamleider faciliteit (technisch) weet ik dat er geen dag hetzelfde is. We zorgen ervoor dat het klimaat op onze kantoren goed is, de verlichting het overal doet en lossen storingen op aan o.a. koffiemachines, vaatwassers, zonweringen en automatische deuren. We verhelpen lekkages, verzorgen interne verhuizingen en zorgen dat onze gebouwen er netjes blijven uitzien. Dit doen we met een klein team, ook op onze prachtige locaties in inmiddels heel Nederland. Verder faciliteren we voor andere afdelingen op beurzen en verzorgen we de op- en afbouw van evenementen die door Driessen worden georganiseerd. Ik vind vooral de vrijheid in ons werk erg fijn en zie dat er veel collega`s met enorme inzet en passie bij Driessen werken. Hierdoor voel je je gewoon een lid van de ‘Driessen familie’ en de uitstraling van onze kantoren en locaties versterken dit gevoel alleen maar. Geloof je het niet? Loop gerust een keertje bij ons binnen!

Sluiten

Meer over
Vera
Een baan die mij dagelijks energie geeft.

Vera Bruinen – de Bresser, teamleider facilitair (schoonmaak en catering)

Zeven jaar heb ik met veel plezier in de thuiszorg gewerkt. Een baan die mij energie gaf, omdat ik persoonlijk mijn mensen, cliënten, zorg kon geven. Vier jaar geleden heb ik de overstap naar Driessen gemaakt als facilitair medewerkster. Een bedrijf waar persoonlijk én professioneel voorop staan en waar ik mij meteen thuis voelde. Samen met inmiddels 10 collega’s van het facilitaire team zorgen we dagelijks voor een heerlijke lunch, schone werkplekken, ontvangen we gasten en zorgen wij ervoor dat tijdens evenementen alles op rolletjes loopt. Een afwisselende baan die mij dagelijks energie geeft en waar iedere medewerker professioneel én persoonlijk telt.

Sluiten

Meer over
Charlotte
Je wordt gestimuleerd jezelf te ontwikkelen.

Charlotte Kennis, coördinator aanbestedingen & offertes

Iedere dag realiseer ik me weer opnieuw, wat een geluk ik heb met Driessen als werkgever. Ik ben hier direct na mijn studie terechtgekomen en merkte al snel wat een unieke organisatie het is. De sfeer die er heerst past 100% bij de kernwaarden van Driessen: Professioneel en Persoonlijk. Deze kernwaarden worden dus niet alleen naar onze klanten uitgedragen, maar zijn ook zeker binnen de organisatie zelf van toepassing. Als medewerker van Driessen word je gestimuleerd om jezelf te ontwikkelen en bezig te zijn met je toekomst. Juist doordat Driessen die brede HRM-dienstverlener is en ieder jaar blijft groeien, ontstaan er tal van mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, te specialiseren en door te groeien.

Sluiten

Meer over
Joost
Werken bij Driessen, is meer dan werken alleen.

Joost van Hoof, Projectmanager finance, fiscal & control

Als projectmanager krijg je veel verantwoordelijkheid voor je eigen projecten. Je bent zelfsturend waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke inbreng. Binnen de organisatie kun je je vrij bewegen en er bestaan daarbij geen drempels. Driessen is een organisatie met ambities en geeft ook haar medewerkers de ruimte om zich te ontwikkelen. De groei en bijbehorende dynamiek zorgen voor een uitdagende werkomgeving. De bijzondere cultuur en sfeer maken Driessen uniek.

Sluiten

Meer over
Stef
Bij Driessen werken we samen aan de toekomst.

Stef van Vessem, assistent controller

Driessen is een snelgroeiende flexibele organisatie. Het geeft mij het gevoel dat je gewaardeerd wordt. Je bent hier geen nummer, maar een individu en team. Je hebt echt het gevoel dat je samen met je collega's, in een dynamische en informele omgeving, werkt aan de toekomst op professioneel en persoonlijk vlak. Dit leidt ertoe dat ik al 5 jaar met plezier en enthousiasme werk op de afdeling finance & control.

Sluiten

Meer over
Linda
Doorgroeimogelijkheden genoeg, op persoonlijk en professioneel vlak.

Linda Bruystens, assistent controller

Werken bij Driessen betekent een uitdagende baan met veel doorgroeimogelijkheden. Niet alleen op professioneel vlak, maar zeker ook op persoonlijk vlak. Dit houdt in dat je samen met je collega's werkt aan de groei van het familiebedrijf Driessen, in kwantiteit, maar ook in kwaliteit. Tevens is Driessen HRM een topwerkgever waar ik al acht jaar deel van uit mag maken! Wellicht ook iets voor jou?

Sluiten

Meer over
Moniek
Iedere dag met veel plezier naar het werk!

Moniek Bax, directiesecretaresse

Werken bij Driessen betekent iedere dag met ontzettend veel plezier naar het werk gaan. Driessen als werkgever is voor mij:

  • deel uitmaken van een familiebedrijf, waar echt een ‘wij-gevoel’ heerst;
  • werken met enthousiaste en ambitieuze collega’s;
  • uitdagende en afwisselende werkzaamheden;
  • mogelijkheden om eigen ideeën in te brengen;
  • de kans om door te groeien in de organisatie;
  • werken in een sfeervolle en inspirerende werkomgeving;
  • het beleven van onvergetelijke feesten en uitjes.

Kortom, werken bij een organisatie waar je trots op bent!

Sluiten

Meer over
Heidi
Elke dag weer een andere uitdaging.

Heidi Verhoeven, consulent HR-services

Werken bij Driessen betekent voor mij dat ik al 17 jaar elke dag met plezier naar mijn werk ga. Ik heb in al die jaren Driessen zien groeien van 15 collega’s tot nu bijna 375. Hierbij is het familiegevoel bewaard gebleven en dat vind ik belangrijk. Het werken met leuke, spontane en gemotiveerde collega´s maakt het werken bij Driessen zeer aangenaam. Het werken bij Driessen is zeer afwisselend en er is elke dag wel weer een andere uitdaging. Geef mij maar iemand aan de telefoon die ‘moeilijk’ doet. Zulke gesprekken probeer ik dan met een goed gevoel voor beide partijen af te sluiten. Ik zit hier op mijn plek en blijf tot aan mijn AOW bij Driessen werken.

Sluiten

Meer over
Marije
Groei; voor de organisatie en persoonlijk.

Marije de Greef, manager corporate HRM

Waarom kiezen voor Driessen? Naast een leuke en uitdagende functie, maken de collega’s en de werkomgeving het werken bij Driessen uniek. De sfeer die samenhangt met een groeiende organisatie waarin iedereen gemotiveerd is om steeds nieuwe kansen te benutten, is super! Voor zowel starters als professionals biedt Driessen volop kansen voor ontwikkeling.

Sluiten

Meer over
Anne
Mensen in hun kracht zetten, dat durft Driessen.

Anne Smulders, manager backoffice divisie Werk

Dynamisch, ondernemend, optimistisch, familiebedrijf, teamspirit: een bedrijf met deze kenmerken daar wilde ik graag bij horen! Ik ben inmiddels een trotse medewerker van dit mooie bedrijf geworden en mijn verwachtingen blijken helemaal te kloppen. Samen hard werken, een diversiteit aan diensten, fijne collega’s, flexibele teams en een prettige cultuur zorgen ervoor dat ik mijn rol als manager backoffice divisie Werk elke dag met veel plezier invulling geef.

Sluiten

Meer over
Wendy
Persoonlijk en professioneel; belangrijke kernwaarden die voor mij het verschil kunnen maken.

Wendy Springvloet, Coördinator HRM-consultancy

Ik ben bij Driessen gestart in een tweejarig traineeship vanuit HRM consultancy. Na het afronden hiervan, en nadat ik een aantal jaar als HRM consultant heb gewerkt, heb ik de kans gekregen om als coördinator HRM consultancy aan de slag te gaan. In deze rol mag ik (o.a.) de trainees en consultants coachen en begeleiden om het beste uit hun zelf te halen. Binnen Driessen is er veel aandacht en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. En dat merk je. Ik ben er trots op dat ik hier op mijn manier een steentje aan bij kan dragen!

Sluiten

Meer over
Sander
Driessen onderscheidt zich door op een persoonlijke & professionele manier “gewoon goed” te zijn.

Sander de Coninck, arbeidsjurist afdeling HRM

Eigen verantwoordelijkheid in een enthousiaste werkomgeving en de ambitie om “gewoon goed” te zijn in wat je doet: dat is wat mensen bij Driessen drijft en motiveert. Werken bij Driessen betekent bovendien samen verantwoordelijk zijn voor goed werk(geverschap). De afdeling HRM & Verzuim is daartoe bij uitstek geschikt. Als adviseur in arbeidsrechtelijke vraagstukken en specialist in verzuimbegeleiding, houd ik me bezig met het overbrengen van onze expertise op een persoonlijke manier.

Sluiten

Meer over
Audrey
Het is fijn te werken voor een bedrijf met zo veel enthousiaste mensen.

Audrey Klomp, coördinator technisch beheer

Met ons team werken we iedere dag aan het beheer van onze ICT omgeving. Ons doel hierbij is het doorvoeren van verbeteringen en een hoogwaardige ICT omgeving neerzetten. Wij hebben eigen gespiegelde datacenters waar onze servers en diensten draaien. Het is een uitdaging onze diensten aan te passen aan een dynamische ICT omgeving. De ontwikkelingen in de IT gaan razend snel. De dynamiek is wat mijn baan zo leuk maakt want geen dag bij Driessen is hetzelfde. Mijn collega's bij Driessen zijn voor mij hierbij een grote inspiratiebron. Zij zijn allemaal erg enthousiast en dit enthousiasme stimuleert ons team tot het leveren van topprestaties voor Driessen.

Sluiten

Meer over
Onno
Werken bij Driessen voelt als thuiskomen.

Onno Boels, PSA consultant

Sinds 2001 ben ik met veel plezier werkzaam als salarisconsultant en ben ik werkzaam bij organisaties in heel Nederland. Werken voor Driessen betekent voor mij deel uit maken van een team enthousiaste collega’s die veel voor elkaar over hebben en samen iets willen bereiken.

Sluiten

Meer over
Kees
Samen zorgen voor een optimale verwerking van de salarisstroken van ruim 13000 medewerkers.

Kees van Beurden, controller divisie Werk

"Werken bij Driessen" betekent voor mij een moeilijk te omschrijven gevoel. Na 21 jaar doe ik dat nog steeds met heel veel trots. Iedereen haalt het beste uit zichzelf en krijgt ook de kans om zichzelf te ontplooien. Iedere dag is weer anders waardoor je passie voor dit werk gevoed blijft. Kom jij dit gevoel ervaren bij Driessen?

Sluiten

Meer over
Mirthe
Werken in een informele en inspirerende omgeving waarin er veel ruimte is om jezelf te ontwikkelen.

Mirthe Best, projectmanager

Driessen heeft mij de kans gegeven een tweejarig traineeship te volgen om mij te ontwikkelen tot allround HRM-Consultant. Het opdoen van praktijkervaring in combinatie met het volgen van trainingen en intervisie sprak mij erg aan. Ik heb de organisatie leren kennen als een professionele organisatie met een persoonlijke aanpak. Na het afronden van de traineeship ben ik als projectmanager aan de slag gegaan bij Driessen. De medewerkers van Driessen ervaar ik als enthousiast en gedreven. Ik ben dan ook trots om voor Driessen te mogen werken en ga elke dag met veel plezier naar mijn werk.

Sluiten

Meer over
Luc
Driessen staat voor ontwikkeling en groei, zowel persoonlijk als professioneel!

Luc Janssen, adviseur Administratie & Advies

De Young Public Professional (YPP) traineeship was voor mij een leerzame en leuke start van mijn carrière. Tijdens de trainingsdagen doe je relevante kennis op en vorm je snel een hecht team met je collega trainees. Door het werken voor verschillende opdrachtgevers, zowel extern als intern, leer je in twee jaar niet alleen het HRM-werkveld en Driessen goed kennen, maar ook jezelf. Gedurende het traineeship ontdekte ik een sterke voorkeur te hebben voor de combinatie van commercie en HRM. Na het afronden van de afgelopen twee jaar ben ik daarom aan de slag gegaan in de functie van e-HRM adviseur. De mogelijkheid van deze overstap laat zien dat je bij Driessen alle kansen krijgt om je passie te ontdekken!

Sluiten

Meer over
Evelyne
Driessen is een persoonlijk en professioneel bedrijf waarbij aandacht voor de medewerker centraal staat.

Evelyne Lumeij, Projectmanager

Het traineeship HRM-consultant bij Driessen bood voor mij een mooie kans om meer te leren van het HR vakgebied. Diverse kennismodules en vaardigheidstrainingen optimaliseerde onze theoretische kennis en diverse projecten zorgde voor meer praktijkervaring. Na het afronden van de traineeship HRM-consultant ben je een volwaardig HRM-consultant. Driessen geeft veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling, zo kon ik al snel doorgroeien naar de functie van projectmanager.

Sluiten

Meer over
Sander
Driessen stimuleert mij om het beste uit mezelf te halen en biedt mij daar ook de mogelijkheid toe.

Sander Burghouts, HRM-consultant

Als HRM-consultant houd ik me hoofdzakelijk bezig met HR vraagstukken en –werkzaamheden op locatie bij de klant. Ondanks de doorgaans fysieke afstand tot Driessen, voel ik me ontzettend verbonden met de organisatie en met mijn collega’s. Dat bereikt Driessen o.a. door de HRM-consultants regelmatig bijeen te laten komen. Doordat Driessen investeert in mijn persoonlijke- en professionele ontwikkeling én mij de ruimte geeft, zit ik met een zelfverzekerd gevoel bij de klant. Driessen is mede hierdoor een werkgever waar ik met plezier en gepaste trots voor werk.

Sluiten

Meer over
Marleene
Energie, plezier en volop mogelijkheden om je ambitie na te streven!

Marleene Lekkerkerk, manager locatie Breda & Utrecht

Persoonlijk en Professioneel, twee kernwaarden die zorgen dat ik iedere dag met plezier en energie mijn rol als locatiemanager vervul. Een rol die elke dag weer anders is; van klanten voorzien van een goed advies, gesprekken voeren met flexibele medewerkers tot het organiseren van bijeenkomsten. Daarnaast samen met het team actief kijken hoe we regionaal nog beter iedereen van dienst kunnen zijn. Werken bij Driessen betekent samen met alle collega’s door het land ervoor gaan en overal een succes van maken. Uiteraard met heel veel passie en vooruitstrevendheid!

Sluiten

Meer over
Jordy
Werken bij Driessen is ideaal voor studenten dankzij de grote flexibiliteit, diversiteit en gezelligheid!

Jordy Moll, administratief medewerker

Flexibele tijden en fijne werksfeer met leuke collega's zorgen dat de dagen bij Driessen een erg leuke, afwisselende en nuttige tijdsbesteding naast mijn studie zijn. Als student kun je zelf aangeven wanneer het je beschikbaar bent om te werken, hierdoor is het werken bij Driessen goed te combineren met andere dagelijkse bezigheden. Op dit moment ondersteun ik de afdelingen RAP en HRM & Verzuim. Dit zijn twee totaal verschillende afdelingen, waardoor het werk erg divers is. Ik kom al drieënhalf jaar met veel plezier naar mijn werk en hoop nog lang bij Driessen te kunnen blijven!

Sluiten

Meer over
Harm
Bij Driessen werken voelt goed vanaf de eerste dag!

Harm Engelsman, e-HRM adviseur RAP

Al vanaf de eerste dag voelt het werken bij Driessen als thuiskomen. Naast het feit dat alles tiptop geregeld is voor de medewerkers, zijn het de extra dingen die het nog mooier maken om hier te werken. Een bosje bloemen omdat je verhuist bent, of met alle collega’s (en aanhang) een WK-wedstrijd kijken op een groot scherm in Helmond. Voor mijn functie bezoek ik HRM’ers van onderwijsinstellingen om hen te adviseren, zodat zij optimaal gebruik kunnen maken van ons e-HRM kennissysteem RAP. Een leuke en uitdagende commerciële functie!

Sluiten

Meer over
Manon
Als consultant ontwikkel ik mezelf binnen verschillende organisaties.

Manon Nicols, HRM-consultant

Werken bij Driessen betekent voor mij werken met een enthousiaste, gemotiveerde club mensen in een 'gezellige Brabantse' sfeer waarbij we samen werken aan succes. De functie als HRM consultant biedt veel diversiteit omdat je intern bij organisaties de vraagstukken behandelt die uiteenlopen van een paar weken tot meerdere maanden. Hierdoor doe ik veel verschillende ervaringen op en blijf mezelf aldoor ontwikkelen. Als werkgever is Driessen trots op haar medewerkers, inzet wordt gewaardeerd en succes vieren we samen.

Sluiten

Meer over
Jor
Door de flexibele uren is werken bij Driessen voor mij als student ideaal!

Jor Wensink, medewerker divisie Werk

In de jaren die ik bij Driessen werk ben ik nog elke dag met een grote glimlach op mijn gezicht naar het werk gegaan. Dit komt niet alleen door de geweldige sfeer en collega’s, maar vooral omdat Driessen een geweldige werkgever is. Daarnaast ben ik nu bezig met de hbo-opleiding HRM wat heel goed aansluit bij de werkvelden van Driessen. 

Sluiten

Meer over
Miranda
Werken bij Driessen is iedere dag met veel plezier naar je werk gaan.

Miranda Maas, assistent controller onderwijs

Iedere collega zet zich voor de volle 100% in en daardoor zijn we bij Driessen niet alleen Professioneel, maar ook Persoonlijk! Iedere dag ga ik met veel plezier naar mijn werk. Dankzij de goede sfeer en fijne samenwerking met collega's kunnen wij met z'n allen ons uiterste best doen om op persoonlijke en professionele manier aan de wensen van onze klanten te voldoen. 

Sluiten

Meer over
Hjalmar
You are confined only by the walls you build yourself.

Hjalmar Schel, e-HRM adviseur

Als adviseur e-HRM software heb ik de prachtige taak om de verbinding te zijn tussen organisaties en onze software. Klanten helpen om de administratieve processen te versimpelen waardoor er tijd vrij komt zodat ze zich kunnen focussen op zaken die er echt toe doen! Het is leuk om klanten maar ook collega's blij te kunnen maken met onze software. Zeker wanneer je uiteindelijk een oplossing weet te vinden waarmee de klant uit de voeten kan. Dat geeft pas voldoening!

Sluiten

Meer over
Ivo
De sfeer bij Driessen omschrijf ik als open, collegiaal en leergierig.

Ivo Hallegraeff, HRM-consultant

Na het lezen van de vacature waarin Driessen nieuwe trainees zocht, dacht ik dát wil ik! Driessen stond in mijn studententijd goed bekend, dus dit was mijn kans. Mijn ervaring was dat er een open, collegiale en leergierige sfeer aanwezig was. Na het halen van de traineeship ben ik met veel plezier en energie gestart met in de functie HRM-consultant waarbij Driessen ervoor zorgt dat ik in staat ben het beste uit mezelf te halen.

Sluiten

Meer over
Guido
Dit is het bedrijf waar je thuiskomt als je naar je werk gaat.

Guido Schippers, software developer

Het is een voorrecht om voor een organisatie als Driessen te mogen werken. Iedere dag biedt mij weer nieuwe uitdagingen, geweldige collega’s en een goede werksfeer. Ondanks dat Driessen zo hard groeit, blijft het bedrijf met beide benen op de grond en blijft iedereen een individu in een steeds groter wordende familie. Zoals ik vaak tegen vrienden en kennissen zeg: “Dit is het bedrijf waar je thuiskomt als je naar je werk gaat!

Sluiten

Meer over
Petra
Driessen is uniek!

Petra Verhappen, communicatieadviseur

Driessen is voor mij de best denkbare werkgever. Er heerst een goede sfeer en de communicatielijnen zijn open en laagdrempelig. Driessen is: altijd in beweging, positief ingesteld, collegiaal, gericht op de toekomst, altijd in voor een feestje, een luisterend oor, professioneel en persoonlijk. Collega’s snappen wat er wordt bedoeld met ‘het Driessen-gevoel’. Dit klinkt zweverig maar dat is het niet. Het is iets wat je gewoon zelf moet ervaren. Na 10 jaar kan en blijf ik zeggen: Driessen is uniek!

Sluiten

Meer over
Sanne
Als een vis in het water.

Sanne Dinghs, adviseur Werk

Werken bij Driessen is werken in een jong, dynamisch en vooruitstrevend bedrijf. Vanaf het eerste moment voel ik me bij Driessen als een vis in het water. Als adviseur Werk ben ik dagelijks in gesprek met onze opdrachtgevers over de inzet van flexibele medewerkers. Iedere klant is uniek, even belangrijk en vraagt om maatwerk. Iedereen die bij Driessen werkt heeft hetzelfde doel voor ogen: tevreden klanten en flexibele medewerkers. Om dit doel te mogen nastreven samen met vele enthousiaste collega’s in een inspirerende werkomgeving, is iedere dag weer een feest!

Sluiten

Meer over
Koen
De organisatiecultuur van Driessen is authentiek en valt met geen pen te beschrijven.

Koen de Rooij, manager Driessen Professionals

De dynamiek en positieve energie die Driessen als werkgever biedt, daagt je elke dag weer uit om het beste uit jezelf te halen. Organisaties en flexibele medewerkers profiteren hier van en dat is essentieel! Het is geweldig dat er ruimte wordt geboden om jezelf te ontwikkelen en dat collega’s met wie je elke dag samenwerkt erop gebrand zijn om goede resultaten te leveren en klanten tevreden te stellen.

Sluiten

Meer over
Daisy
Ik start iedere dag met een lach!

Daisy de Groot, consulent HR-services

Werken bij Driessen is voor mij werken met veel plezier in een persoonlijke en professionele omgeving. Als consulent HR-services heb ik een veelzijdige functie. Ik fungeer als eerste aanspreekpunt voor zowel de flexibele medewerkers als de opdrachtgevers. Het is mijn uitdaging om als contactpersoon, ondanks de fysieke afstand tussen mij, medewerkers en opdrachtgevers, toch heel dichtbij te zijn.

Sluiten

Meer over
Toby
Nooit gedacht dat persoonlijk & professioneel zo dicht bij elkaar kunnen liggen.

Toby Zanders, software developer

Als software ontwikkelaar moet je je continue bijscholen om bij te blijven. Een traineeship binnen een bedrijf met de nieuwste technologieën en het volgen certificeringstrajecten biedt kansen en is voor mij de ideale overstap naar het bedrijfsleven. Met ons team gaan wij voor kwaliteit, maar daarnaast is er ook een enorme gezelligheid aanwezig binnen het bedrijf. Regelmatig worden bijeenkomsten en uitstapjes georganiseerd die altijd een hoogtepunt vormen. Dit allemaal zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier kom werken.

Sluiten

Meer over
Harold
Met de toewijding en passie van onze medewerkers, maken wij voor onze relaties het verschil.

Harold de Wit, directeur Administratie & Advies

Ik ben ervan overtuigd dat onze medewerkers het verschil maken voor onze relaties. We onderscheiden ons door de professionele en persoonlijke wijze waarop wij organisaties helpen en adviseren bij de uitvoering van een goede administratie. De toewijding en passie van onze medewerkers om hier op uitstekende wijze gevolg aan te geven is datgene wat ons bedrijf zo speciaal maakt.

Sluiten

Meer over
Emmy
Driessen biedt een ongedwongen, gedreven werkomgeving waarin ik meewerk aan succes!

Emmy Lapré – Kruip, adviseur Werk

Werken bij Driessen is voor mij meewerken aan succes! Driessen biedt mij nieuwe uitdagingen en werkgeluk. Na leerzame en leuke jaren als Adviseur Werk heb ik de overstap gemaakt naar Projectmanager Uitzenden & Detacheren. In de functie van Adviseur Werk ging ik iedere dag met onze klanten in gesprek om samen vorm te geven aan onze huidige en toekomstige dienstverlening. Van implementatie van een nieuwe aanbesteding tot advisering over een concrete vraag. Als projectmanager ben ik bezig om onze eigen organisatie toekomstproof te maken. Zo leid ik het digitaliseren en automatiseren van diverse processen in goede banen en werk ik samen met mijn collega’s aan nieuwe initiatieven voor opdrachtgevers en flexibele medewerkers. Bij Driessen leer ik iedere dag weer!

Sluiten

Meer over
Rob
Een traineeship bij Driessen, klinkt als muziek in de oren.

Rob van Agt, software developer

"Een jonge professional, gedreven, en enthousiast om zichzelf verder te ontwikkelen tot allround NET. developer." Dit klonk mij als muziek in de oren. Een traineeship software developer betekent; drie dagen per week werken en twee dagen studeren om zes Microsoft certificaten te behalen. De grote klapper is dat je aan het einde van de 1,5 jaar naar VS Live convention in Las Vegas gaat! Eenmaal werkzaam bij Driessen werd het alleen maar beter; professioneel werken met duidelijke richtlijnen in een ontspannen en gezellige sfeer. Hierdoor ga ik elke dag met plezier naar mijn werk.

Sluiten

Meer over
Arjan
Hard werken en veel leren in een fijne omgeving.

Arjan van Loon, software developer

Na het behalen van mijn HBO-diploma ‘Software Engineering’ ben ik meteen aan de slag gegaan bij Driessen. Als trainee software developer kreeg ik de mogelijkheid om na mijn studie te werken én nog meer te leren. Na het succesvol afronden van mijn traineeship werk ik als volwaardig software developer.  Mijn werk is werken in een fijne omgeving met professionele collega’s, waarbij we allemaal kennis en kwaliteit op hoog niveau houden.

Sluiten

Meer over
Virginia
Alleen ga je sneller, samen kom je verder.

Virginia Dwarka Panday, intercedent

Het is een gegeven dat je meer tijd op het werk doorbrengt dan thuis. Werken bij Driessen voelt voor mij als een tweede thuis. Ik ben als intercedente werkzaam op de afdeling uitzenden, waar de sfeer het beste omschreven kan worden als informeel, gezellig en open. Collega's staan voor je klaar in goede en minder goede tijden, durven eerlijk te zijn en vragen naar je mening. Samen zorgen we dat onze flexibele medewerkers zich thuis voelen op hun nieuwe werkplek. Het team vult elkaar aan en komt zo tot de beste resultaten.

Sluiten

Meer over
Roel
Na mijn stage heb ik de kans gekregen om mijzelf tijdens een traineeship verder te ontwikkelen.

Roel Verhees, software developer

Bij Driessen ben ik gestart als stagiair bij de afdeling software. Stage lopen als software engineer heeft mij de mogelijkheid gegeven om kennis te maken met nieuwe technieken. Op de afdeling wordt dagelijks in multidisciplinaire teams gewerkt met SCRUM. Dit is een methode waarbij in een aantal weken nieuwe software wordt opgeleverd. Als stagiair werd ik direct opgenomen in het team en ging ik direct aan de slag met het ontwikkelen van nieuwe software. Op de afdeling staan ze altijd voor je klaar en zien ze toe op het leveren van kwaliteit.

Na het afronden van mijn stage bij Driessen en dus het afronden van mijn opleiding, heeft Driessen mij de kans geboden om een traineeship software ontwikkelaar te volgen. Na het afronden van mijn traineeship ben ik aan de slag gegaan als software developer. Het is geweldig om binnen zo'n afdeling te werken waar ontzettend veel wordt opgeleverd met een heel gezellig en gemotiveerd team.

Sluiten

Deel deze pagina