Driessen in Helmond

In Helmond vind je het hoofdkantoor van Driessen. De laatste jaren heeft Driessen een groei doorgemaakt, waardoor het pand in 2013 is vergroot en vernieuwd. Bij de nieuwe inrichting is goed geluisterd en nagedacht over zaken die in het belang zijn van onze collega’s én onze klanten. De kernwaarden van Driessen, persoonlijk en professioneel, zie je overal in het interieur terug. Om herkenbaar te zijn voor onze klanten en medewerkers zijn de locaties verspreid door het land voorzien van ditzelfde interieur.

Het kantoor in Helmond is de plek waar veel collega’s samenkomen. In ons hoofdkantoor zijn daarom verschillende werkplekken en ruimtes gecreëerd om kennis te delen. Overleggen in een inspirerende, groene omgeving kan in onze brainstormruimte. Centraal in het pand vind je het atrium, dat zorgt voor de verbinding tussen de verschillende afdelingen. Deze binnentuin leent zich prima voor de door ons georganiseerde evenementen voor klanten, zoals het Jaarcongres HRM, en de niet te vergeten personeelsfeesten voor collega’s.

De Brabantse gezelligheid zie je terug in de bourgondische brasserie. Elke dag wordt hier de lunch verzorgd, zodat collega’s op een persoonlijke en gezellige manier goed bekend met elkaar kunnen blijven.


Bezoekadres
Helmond
Schootense Dreef 15
5708 HZ Helmond
0492 - 50 66 66

Download de routebeschrijving
Bezoekadres
Helmond
Schootense Dreef 15
5708 HZ Helmond
0492 - 50 66 66

Download de routebeschrijving


360° view van ons hoofdkantoor in Helmond? Kijk binnen bij Driessen

Werken bij Driessen Groep in Helmond?
Bekijk onze vacatures!

Vacatures in Helmond