Goede sfeer

Wij hechten veel waarde aan gezelligheid en samen dingen doen. De bourgondische, Brabantse sfeer uit zich op ons hoofdkantoor duidelijk in onze Brasserie, waar medewerkers samen kunnen lunchen.

We doen er alles aan om medewerkers goed bekend te laten zijn met elkaar. Zo organiseren we ieder kwartaal een interne bijeenkomst, oftewel de ‘Goed Bekend’ dag. Alle medewerkers zijn op zo’n dag op het hoofdkantoor in Helmond om volledig bijgepraat te worden en samen te werken aan een bepaald thema. Af en toe worden deze dagen afgesloten met een feestje. Als je van gezelligheid houdt, ook dan zit je bij Driessen Groep op de juiste plek.

Gezond aan het werk

Wij vinden dat medewerkers plezier moeten hebben in en energie moeten krijgen van het werk dat zij doen. De omgeving waarin wij werken is dynamisch en continu in beweging. Dat maakt het werken bij Driessen Groep leuk, uitdagend en uniek, maar tegelijkertijd vraagt het van onze medewerkers dat ze op een goede manier met de werkdruk om moeten gaan.

Vitaliteit is volgens ons van groot belang voor continuïteit. Ons vitaliteitsbeleid is gericht op bewustwording, bewegen, voeding, ontspanning, stoppen met roken en werk-privébalans.

Persoonlijke ontwikkeling

Bij Driessen Groep geloven wij erin dat werken mensen gelukkig maakt. Het geeft je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en juist de ruimte om dingen te doen die je echt leuk vindt.

Om dit extra te stimuleren dagen wij onze medewerkers uit om aan zichzelf te werken. Dit kan door het volgen van een cursus of training maar ook door deel te nemen aan het trainingsprogramma Driessen College. Dit is onze eigen trainingsprogramma waarbij collega’s hun kennis en/of talent delen met andere collega’s! Ieder half jaar is er een nieuw aanbod met trainingen. Zo blijven we samen slim.

Maatschappelijk betrokken

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) betekent voor Driessen Groep dat er naast het streven naar winst en het hiervan laten profiteren van maatschappelijke instanties, ook rekening wordt gehouden met het effect van de bedrijfsactiviteiten op het milieu en dat er oog is voor menselijke aspecten binnen en buiten het bedrijf.

Omdat je als organisatie dagelijks moet werken aan MVO, hebben wij goed nagedacht over hoe wij invulling aan ons MVO-beleid willen geven. Dat heeft in 2011 geleid tot de oprichting van de Driessen Foundation, het MVO-initiatief van Driessen Groep. Jaarlijks kunnen diverse goede doelen rekenen op onze steun.

Onderscheidingen

Best Managed Company

Voor het achtste jaar op rij zijn wij verkozen tot Best Managed Company. Daarmee behoren wij wederom tot de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Best Managed Companies laten zien goede ondernemerskwaliteiten te bezitten door lef, visie en doorzettingsvermogen te tonen.

FD Gazellen

De FD Gazellen worden jaarlijks uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Om voor een FD Gazelle in aanmerking te komen, staat voorop dat een onderneming gemiddeld 20% omzetgroei heeft gerealiseerd over de afgelopen drie jaar. Voor het vijfde jaar op rij, behoort Driessen Groep tot die categorie.

Wil jij ook werken bij Driessen Groep?

Bekijk de vacatures