Over ons

Driessen Groep maakt werkgeluk mogelijk. Met onze familie van bedrijven richten wij ons op organisaties in de publieke sector en mensen die werkzaam (willen) zijn binnen overheid, onderwijs, zorg & welzijn en cultuur. Wij verbinden mens en werk, maken processen eenvoudiger met software en services, ondersteunen bij personeelsontwikkeling en mobiliteit en bieden online arbeidsmarktoplossingen. Zo dragen wij al 25 jaar bij aan het werkgeluk van zoveel mogelijk mensen en organisaties.

Bij Driessen Groep werken, betekent werken in een enthousiaste club met collega’s. Vaak horen we dat Driessen Groep zich onderscheidt door de mensen die er werken. ‘Driessen Groep-mensen’ zijn betrokken, enthousiast, behulpzaam, hebben kennis van hun vak en gaan met plezier naar hun werk. Dit is bevestigd in een onderzoek van TNS Nipo, waarin collega’s Driessen Groep beoordelen met een 9!

Bij Driessen Groep werken wij vanuit de twee kernwaarden persoonlijk en professioneel. Deze kernwaarden zitten dan ook verweven in ons DNA. Het is de manier waarop wij denken en het zit in wat wij doen.

 

Professioneel

Bij Driessen Groep gaan wij voor kwaliteit. Wij zijn pas tevreden als de organisaties en flexibele medewerkers waarvoor wij werken meer dan tevreden zijn. Daarom blijven wij onze diensten innoveren en optimaliseren, zijn wij in het bezit van verschillende certificeringen, lid van diverse brancheverenigingen én stimuleren wij onze medewerkers om zich te blijven ontwikkelen. Maar professionaliteit uit zich ook in onze werkomgeving: moderne ruimtes waar goed gewerkt kan worden.

Persoonlijk

In het contact tussen onze collega’s en organisaties of flexibele medewerkers staat persoonlijk contact voorop, maar ook in het dagelijks werk speelt onze kernwaarde ‘persoonlijk’ een grote rol. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers elkaar kennen. Niet alleen van gezicht of naam, maar ook als persoon. Niet omdat het moet, maar gewoon omdat het leuk is. Daarom lunchen wij gezamenlijk in onze ‘Brasserie’ en vieren wij regelmatig een feestje met zijn allen!

Deel deze pagina

Wist je dat we bij Driessen Groep…
  •  260 kilo fruit per week eten?
  • een heerlijke lunch hebben?
  •  veel aan vitaliteit doen?

Deel deze pagina