Juridisch bij Driessen Groep

Binnen Driessen Groep werken diverse collega’s als jurist. Zij zijn dagelijks aan de slag voor Driessen Groep zelf of lossen juridische vraagstukken op voor onze klanten en flexibele medewerkers in de publieke sector.

Bedrijfs- versus arbeidsjurist

Als bedrijfsjurist bij Driessen Groep adviseer je de directie en het management bij complexe bedrijfsjuridische aangelegenheden, draag je zorg voor de juridische ondersteuning bij aanbestedingen en adviseer je de diverse productgroepen bij complexe casuïstiek op het brede terrein van de juridische dienstverlening. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het adequaat bijhouden van en anticiperen op (wijzigingen in) wet- en regelgeving, welke voor Driessen Groep relevant is. Ook ben je aanspreekpunt en sparring partner voor de accountant, fiscalist en notaris. Tot slot draag je als jurist zorg voor de verdere ontwikkeling en professionalisering van de juridische dienstverlening binnen Driessen Groep.

Als arbeidsjurist ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van relevante wetgeving en jurisprudentie en het afhandelen van juridische geschillen binnen het werkveld van de ter beschikking stelling van flexibele medewerkers aan opdrachtgevers (driehoeksrelatie). Je bent adviseur en sparringpartner voor collega’s, management en directie op operationeel en ondernemingsniveau. Ook horen sociaal zekerheidsrechtelijke advisering van collega’s ten aanzien van ziekte en arbeidsongeschiktheid en het afhandelen van bezwaar en beroep tegen ZW- en WIA-beschikkingen van UWV tot de kerntaken van de arbeidsjurist.

Facts & figures

  • Als jurist binnen Driessen Groep komt je adviesrol volledig tot zijn recht.
  • Als jurist sta je midden in de organisatie en heb je dagelijks contact met collega’s, opdrachtgevers, flexibele medewerkers en externe partijen.
  • De werkdag van een jurist binnen Driessen Groep is nooit saai en elke dag anders!

Deel deze pagina

Er zijn momenteel geen vacatures voor Juridisch. Registreer en maak een vacature alert aan. Maak vacature alert

Deel deze pagina

Een impressie van Werken bij Driessen

Aan het werk als jurist
bij Driessen Groep?

Bekijk de vacatures