Traineeships bij Driessen

Je bent net afgestudeerd en wil je carrière goed beginnen en ambities kunnen waarmaken. Ben je al een tijdje aan het werk en klaar voor een volgende stap? Ook dan is het volgen van een traineeship bij Driessen Groep een goede keuze.

Traineeship

Driessen Groep biedt je een inspirerende en uitdagende werkomgeving, waar je niet alleen kiest voor een functie, maar vooral voor je carrière. Om jouw talenten verder te ontwikkelen word je ondersteund met uitstekende loopbaan- en opleidingsmogelijkheden. Aanstormende professionals in de vakgebieden IT en HRM bieden wij met regelmaat speciale traineeships aan. Als hbo’er of wo’er met het juiste profiel heten wij je bij Driessen Groep welkom als trainee Software of trainee HRM-consultant. Tijdens de traineeships doe je onder begeleiding van professionals uit het vak veel praktijkervaring op en hebben wij veel aandacht voor coaching en ontwikkeling. Zo ontwikkel jij je in 1,5 tot 2 jaar tot een echte professional!

Trainee Software

Als trainee Software maak je binnen de divisie Software deel uit van een groot team developers. Bijna alles wat wij bij Driessen Groep doen raakt verschillende disciplines van automatisering. Omdat wij op technologisch vlak voorop willen (blijven) lopen is automatisering een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. We willen de beste zijn in wat we doen! Dat geldt dus ook voor alle software die wij in eigen beheer ontwikkelen.

Ontwikkel jezelf tot software developer

Een talent zoals jij bieden wij de kans om je skills verder uit te diepen en je MCPD-certificering te behalen. Als trainee software krijg je gedurende twee jaar training en coaching van onze professionals. Daarnaast werk je een gedeelte van de tijd aan projecten om ervaring op te doen en je kennis in de praktijk te brengen. Na deze periode van twee jaar ben je Microsoft Certified Professional Developer (MCPD) op Web én Windows en Microsoft Technology Specialist (MCTS) op Web, Windows, Data Access en WCF Services. Na een goede afronding van je traineeship kun je binnen Driessen Groep aan de slag als software developer.

Trainee HRM consultant

Als toonaangevende en succesvolle HRM-dienstverlener binnen de publieke sector zijn wij regelmatig op zoek naar jonge, talentvolle trainee HRM-consultants die onze klanten helpen om het verschil te maken op het gebied van HRM. Via ons tweejarig traineeship stomen wij je klaar voor de functie van allround HRM-consultant.

Breng je opgedane HRM-kennis in de praktijk

Het HRM traineeship bestaat uit een combinatie van een intern opleidingsprogramma met aandacht voor individuele coaching en intervisie en het verrichten van werkzaamheden in de praktijk. Deze werkzaamheden, vaak op operationeel en tactisch niveau, voer je uit op locatie bij onze klanten in de publieke sector. Ook kan het zijn dat je je werkzaamheden op één van onze locaties in het land uitvoert als onderdeel van een intern innovatieproject. Ieder jaar van het traineeship wordt afgesloten met een individuele of groepsopdracht, waarbij je de gelegenheid krijgt om aan klanten of de directie en het MT van Driessen Groep te laten zien wat je in de praktijk hebt geleerd.

Op dit moment staat de vacature voor trainee HRM-consultant niet open. Maak gratis een account aan en geef je voorkeuren aan, zodat je automatisch een e-mail krijgt wanneer er een nieuw traineeship start.

Trainee e-HRM/Salarisadministratie

Ons tweejarig traineeship is de ideale manier om in een korte tijd je talent en expertise optimaal te ontwikkelen. Zo leg je een goede basis voor een uitdagende carrière. Het traineeship is gericht op digitale processen, e-HRM en salarisadministratie.

Tijdens het traineeship leer je alles over de mix van personeels- en salarisadministratie, het adviseren van klanten en het inrichten van AFAS-software op maat. We leiden je op middels een intern opleidingsprogramma (startend met een opleiding PDL) en je gaat aan de slag met het verrichten van werkzaamheden en het uitvoeren van projecten in de praktijk. Werken doe je op ons hoofdkantoor in Helmond of op locatie bij onze klanten door heel Nederland bij (klant)organisaties binnen overheid, onderwijs, zorg & welzijn of cultuur. Je voert hier opdrachten uit op verschillende niveaus. Jouw sterke aanpassingsvermogen komt hierin helemaal tot zijn recht. Ook is er veel aandacht voor individuele coaching en intervisie. Aan het eind van het eerste jaar krijg je de kans om een richting te kiezen die past bij jouw kwaliteiten en wensen; salarisadministratie of e-HRM. En sluit je het eind van ieder jaar af met een presentatie voor je klanten, de directie en het management van Driessen Groep over wat je dat jaar hebt geleerd.

Wil jij alvast kennismaken met jouw coach en de sfeer proeven van werken bij Driessen Groep? Klik dan hier.

Deel deze pagina

Bekijk of er vacatures zijn voor Traineeships. Naar de vacatures

Deel deze pagina

Een impressie van Werken bij Driessen Groep

Interesse in een traineeship bij Driessen Groep?

Bekijk de vacatures