Stages bij Driessen

Een stage of afstudeeropdracht is dé manier om kennis te maken en een goed beeld te krijgen van een organisatie, de inhoud van de werkzaamheden en de sfeer. Bij Driessen Groep helpen wij je graag om jouw ambities waar te maken en het beste uit jezelf te halen, op ieder niveau (MBO, HBO of WO).

Ben je als student momenteel druk met je studie en alles wat daarmee samenhangt? De kans is groot dat je op een bepaald moment op zoek bent naar een stageplek. Driessen Groep biedt regelmatig stages aan in de vorm van een meewerk- of afstudeerstage. Grijp jij de kans om jezelf te ontwikkelen bij een persoonlijk, professioneel en inspirerend bedrijf dat momenteel een grote groei door maakt? Wie weet loop jij binnenkort stage bij één van de leukste werkgevers van Nederland. In 2016 zijn we zelfs uitgeroepen tot Stagebedrijf van het Jaar!

ECABO leerbedrijf

ECABO is het kenniscentrum voor middelbaar beroepsonderwijs en het bedrijfsleven voor de economisch/administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen. ECABO vormt de schakel tussen onderwijs en bedrijfsleven en doet dat vanuit een gezamenlijk doel: een arbeidsmarkt in balans voor iedereen. Driessen Groep is gecertificeerd door ECABO.

Stage lopen bij Driessen Groep?

  • Uitdagend en leerzaam
  • De kans om je talent te ontdekken
  • Open en informele cultuur

Deel deze pagina

Benieuwd naar vacatures
voor Stages? Bekijk 1 vacatures

Deel deze pagina

Een impressie van Werken bij Driessen Groep

Stage lopen bij Driessen?

Bekijk de actuele vacatures