Arbeidsvoorwaarden

Een marktconform salaris en een uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket vinden wij vanzelfsprekend. Bij Driessen wordt hard gewerkt, maar graag houden wij werk, eventuele studie en privé in balans. Wat we minstens zo belangrijk vinden, is dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Wat in de arbeidsvoorwaarden voorop staat is dat alles goed geregeld is.

Persoonlijke ontwikkeling

Bij Driessen gaan we ervan uit dat je jezelf af en toe de vraag stelt: ‘What’s next?’. Je maakt namelijk in elke fase van je carrière en je leven bepaalde keuzes en die vullen we graag samen in. Wij geven je de ruimte om te groeien, uitdagingen aan te gaan en carrière te maken. Persoonlijke ontwikkeling zorgt namelijk voor professionaliteit, plezier en passie in je werk.

Terug naar boven

Salaris, vergoedingen & kortingen

Een van de belangrijkste arbeidsvoorwaarden is je salaris. Je vaste maandsalaris hangt samen met de functie die je hebt en het competentieprofiel dat daarbij hoort.

Naast je salaris bieden we een pakket met onder andere de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden, vergoedingen & kortingen:

  • Je hebt de mogelijkheid om vakantiedagen uit te laten betalen;
  • Korting op collectieve (zorg)verzekeringen en andere verzekeringen, zoals auto- en woonverzekeringen bij diverse verzekeraars;
  • Profiteren van fiscaal aantrekkelijke zaken zoals bedrijfsfitness en een fietsplan;
  • Als het voor de vervulling van de functie noodzakelijk is, stellen wij een auto van de zaak en/of laptop en/of telefoon beschikbaar.
Terug naar boven

Pensioen

Op Driessen Groep kun je niet alleen vandaag rekenen, maar ook in de toekomst. Kom je bij ons in dienst dan bieden we jou een goed pensioen. Onze pensioenregeling, op basis van het beschikbare premiestelsel, is ondergebracht bij Avero Achmea. Wij zorgen ervoor dat je pensioen verzekerd is tegen risico’s. Driessen Groep betaalt de pensioenpremie op basis van een premiestaffel en neemt 2/3 van de premie voor haar rekening. Bij Driessen Groep kun je dus rekenen op een goed pensioen voor later.

Terug naar boven

Vitaliteit

Vitaal zijn – en blijven – en met plezier naar je werk gaan, vinden wij als organisatie heel belangrijk. Driessen Groep ondersteunt je op diverse manieren om jou gezond te houden!  

  • We bieden met korting sport- en ontspanningsmogelijkheden aan;
  • Gezonde extra’s: iedere dag is er gratis vers fruit te krijgen en worden er gerechten in onze brasserie gepresenteerd die gezond én lekker zijn;
  • Je kunt deelnemen aan diverse workshops op het gebied van vitaliteit;
  • We bieden je de mogelijkheid om deel te nemen aan een fietsplan;
  • Je kunt een health check ondergaan.
Terug naar boven

Op zoek naar een baan bij een
professionele én persoonlijke
HRM-dienstverlener?

Bekijk onze vacatures